Rólunk

A sok éves tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon felhígult a nyílászáró piac! Rengeteg cég csak a gyors bevétel szerzésre törekszik. A mi célunk az, hogy Ön maradéktalanul elégedett legyen és nyugodt szívvel térjen vissza hozzánk, ajánljon minket ismerőseinek! Mottónk: Nálunk nincs probléma, csak megoldásra váró feladat!


Ami mellettünk szól:

– több, mint 10 éves tapasztalat

– segítőkész munkatársak

– kedvező ár, korrekt minőség

– felméréstől a festésig


-Felméréstől a festésig: A mai rohanó világban, a lehető legtöbb dolgot szeretnénk egyetlen telefonhívással otthonról elintézni! Mi erre is megoldást kínálunk! Önnek ki sem kell mozdulnia a lakásából! Elképzeléseit díjtalan kiszállással segítjük és hozzá értő szakembereink ötleteivel megvalósítjuk álmait! A nyílászárók bontás – beépítésén kívül, a fal sérülések eltüntetésén át, redőny, szúnyogháló szereléstől, a festéstől a burkolásig mindent vállalunk. Nem kell több szakembert keresnie, nem kell napokat a szervezésre szánnia. Mi mindenben segítünk! Hívjon minket bizalommal! Szerződését a helyszínen is megkötheti!

-Kedvező ár, korrekt minőség: Nyílászáró vásárlásnál nagyon fontos az ár! Viszont nem szabad elfelejteni, hogy ez egy hosszú távú befektetés! Rengetegen kínálnak silány minőségű terméket olcsón. Mi kiválogattuk önöknek azokat a nyílászárókat, melyeket mi is nyugodt szívvel használnánk (használunk) otthonainkban és természetesen kedvező áron kínáljuk ezeket!

-Segítőkész munkatársak: Munkatársaink naprakész információk birtokában várják az önök kérdéseit és kínálnak precíz, gyors megoldást a nyílászáróik korszerűsítésére!

-Több mint 10 év tapasztalat: 2001 – ben kezdtünk nyílászárókkal foglalkozni, idő közben rengeteget változott a piac és az igények! Folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat és tudásunkat, mellyel még könnyebbé tehetjük önöknek a választás! Kezdetben csak nyílászáró szereléssel foglalkoztunk, azonban vásárlóink igényeinek kielégítésének érdekében , szélesítettük palettánkat ! Így jutottunk el a mai szintre, felméréstől a burkolásig!