FIGYELEM! A világpiaci bizonytalanság miatt a kiírt árak bizonytalanok! Sajnos a helyzet globális szintű, így ráhatásunk nincs. Kérjük, minden esetben kérjen árajánlatot. Köszönjük!

Hörmann garázskapuk

Köztudott, hogy a védett és fűtött garázsban álló gépkocsik hosszabb élettartamúak lesznek. A garázs kialakításakor az egyik legfontosabb szempont a kapu kiválasztása, mivel nemcsak szépnek, de jónak is kell lennie. A jó garázskapu legyen könnyen kezelhető, de ugyanakkor nagyon masszív is, és tökéletesen bírja a folytonos nyitás-zárással együtt járó mechanikai erőbehatásokat is.   

A garázskapuk két, meghatározó rendszere elérhető az AblakHáznál. A billenős rendszer nagyon egyszerű, és könnyen kezelhető. Felépítését tekintve egyszerűen az ajtó két oldalán a súlypontjánál fogva fordul át a mennyezet alá, amelynek mozgását két oldalt elhelyezett húzórugó-pár segíti. Hétvégi házaknál, belső kertben lévő, különálló garázsoknál különösen előnyös.

A szekcionált ajtó korunk legmagasabb műszaki színvonalának is megfelel. Rendszerint függőlegesen nyíló lamellás (szekcionált), vízszintesen elhelyezkedő kapulapokból áll, amelyek zsanérokkal vannak összekötve. A kapu súlyát annak méretétől függően torziós vagy extenziós rugópár kompenzálja. Lakóházak esetében általában ezt a típust ajánljuk vásárlóinknak. 

Legyen bár billenős, vagy szekcionált, a legmagasabb színvonalat szerezheti be nálunk, mivel a márkák királyától, a Hörmanntól származó termékeket forgalmazzuk!

Szekcionált garázskapuk

Az elegáns szekcionált garázskapu függőlegesen felfelé nyílik, így a teljes átjáró nyílás szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja nem játszik szerepet, mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is. Meghajtása lehet motoros vagy kézi. Automata működtetés esetén is elegendő 300 mm a nyílás felett.

Berry-billenőkapuk

Érvek az eredeti billenő kapu mellett: minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások.

A Hörmann billenőkapu az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb billenőkapujává.