FIGYELEM! A világpiaci bizonytalanság miatt a kiírt árak bizonytalanok! Sajnos a helyzet globális szintű, így ráhatásunk nincs. Kérjük, minden esetben kérjen árajánlatot. Köszönjük!

Akciók

NYÍLÁSZÁRÓ FÉLÁRON!

580*580 mm bukó-nyíló ablak! 6.299 Ft+Áfa. (eredeti ár:12.598 Ft+Áfa) Fontos: Önmagában nem rendelhető, rendelés mellé tudjuk biztosítani!

AJÁNLATKÉRÉS

 

SZÍNES BEJÁRATI AJTÓ PANELEK

MDF MEREVÍTÉSSEL! Nálunk rendelt színes bejárati ajtóit, egy vagy két oldalon színes kivitelben, felár nélkül MDF merevítéssel szállítjuk. A biztonság szem előtt!

AJÁNLATKÉRÉS

 

ABLAKÜVEGEK

 4 évszakos COOL+ üvegeinkhez egyedülálló kedvezménnyel, 800 HUF + ÁFA/m2 felárért juthat hozzá!

AJÁNLATKÉRÉS

 

MELEGPEREM

A VEKA 70 AD és VEKA 82 MD rendszerünk esetén melegperem továbbra is rendelkezésre áll és jelentős mértékben befolyásolja a hőszigetelt üvegek hőátbocsátási tényezőjét! – 2 rétegű üvegnél listaáron 250 HUF + ÁFA/fm, – 3 rétegű üvegnél listaáron 500 HUF + ÁFA/fm!

AJÁNLATKÉRÉS

 

SZÍNFELÁR KEDVEZMÉNY!

Tovább csökkentettük a színes szerkezetek felárait!!! Kívül színes szerkezet esetén 30%, két oldalon színes esetében 40% a felár. (FONTOS: kizárólag az ARANYTÖLGY, a DIÓ és az ANTRACIT színekre vonatkozik!!!! Az összes többi színre a 45%, illetve az 55% felár lép életbe!!!)

AJÁNLATKÉRÉS