FIGYELEM! A világpiaci bizonytalanság miatt a kiírt árak bizonytalanok! Sajnos a helyzet globális szintű, így ráhatásunk nincs. Kérjük, minden esetben kérjen árajánlatot. Köszönjük!

Vendégkönyv

“Nagyon megelégedve használjuk az Ön csapata által beszerelt nyílászárót.
A házban egy másik lakó is érdeklődik nyílászáró csere iránt.
Mivel én rendkívül meg voltam Önökkel elégedve, ezért javaslom, ha nem probléma, akkor továbbítanám elérhetőségét az érdeklődő felé, bízva a sikeres üzletben.”

CS. BERTALAN

“Ár-érték arányt tekintve mind a termék, mind a szolgáltatás kiváló. A kivitelezés során kollégáik tisztán, gyorsan és főként panaszmentesen dolgoznak. Elviselik a “kíváncsiskodást”, melyet ezúton is köszönök. Későbbi apróbb kérésekre is rugalmasan reagálnak. Fontos számukra az elégedett ügyfél, ezért mindent megtesznek, és nem csak a pénztártól való távozásig.”

H. JÁNOS

“Péter visszaadta a hitem, precíz felmérés után, gyors gyártás. A régi ablakot kérésemre egyben szedték ki, és az új ablakot is hamar beépítették. Kiváló minőség, és a hangszigetelés valami csoda! Köszönöm Ablakház! Ha ablakra van szüksége hívja Pétert és Önnek is segíteni fog!”

DOBAI JÁNOS

“Régi, geréb tokos ablakainkat cseréltettük műanyag nyílászárókra az Ablakház Kft-vel.
Korrekt, megbízható szakemberek dolgoztak nálunk. Mind a bontás, mind a beépítés-helyreállítás során igényes munkát végeztek, minden úgy zajlott, ahogy azt korábban Petivel személyesen megbeszéltük. Nagyon elégedettek vagyunk, mindenkinek jó szívvel ajánljuk!

Tényleg köszönöm szépen még egyszer.”

SZLOVÁK SZABI

“Minden ahogy megegyeztünk.
A megbeszélt időben , a megbeszélt helyen ( van akiknek ez is kihívás manapság ) , a megbeszélt idő alatt és ami talán a legfontosabb a megbeszélt áron .
Nem volt de … , de hát … , igazából… , ezt így mégsem lehet…és egyéb szemfényvesztő szakszavak .
Tökéletesen kivitelezett munkát kaptam a felméréstől a kivitelezésig .
Csak ajánlani tudom őket.
Köszönöm ABLAKHÁZ Team
De tényleg :)”

SZ. BALÁZS

“Néhány szóval szeretném megköszönni a munkátokat.
Pontos, precíz, megbízható. Ez a három szó jutott először eszembe.
A régi ablakok bontásnál nagyon nagy odafigyelést tapasztaltam és úgy nyúltak mindenhez mintha saját magukét csinálnák. Sokat nem pihentek inkább dolgoztak és így rövid 8 óra alatt ki lett cserélve a 7 db ablak és a 2 db teraszajtó. Munka közben állandóan takarítottak maguk után.”

B. ÁRPÁD

“Ablakhaz.hu ár-érték arányával maximálisan meg voltam elégedve. Kifejezetten jó érzés volt Péterrel együtt gondolkodni és átbeszélni a részleteket. Egy viszonylag komplex és összetett feladatott az Ablakház.hu csapata Péter vezetésével kiváló minőségben, hibátlanul és időben teljesítette.
Köszönöm.”

GERA MÁRK

“A megrendelt nyílászárókat rövid határidőre és messze a legjobb áron szállították. A beépítés pár óra alatt lezajlott és minden keletkezett hulladékot elszállítottak. Profi csapat, ajánlom mindenkinek!”

F. GÁBOR

“Ami a legfontosabb, hogy minden úgy, abban az időben, abban a minőségben történt és zajlott, ahogyan megbeszéltük. Korrekt, pontos, összeszokott szerelőkkel, tisztán, precízen. Én is kíváncsiskodtam ? és engem is megértéssel kezeltek :-). Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Jó egészséget, sok hasonlóan megelégedett megrendelőt kívánok!
Szép napot.”

DOMOKOS JULIANNA