FIGYELEM! A világpiaci bizonytalanság miatt a kiírt árak bizonytalanok! Sajnos a helyzet globális szintű, így ráhatásunk nincs. Kérjük, minden esetben kérjen árajánlatot. Köszönjük!

Lakberendezési blog,

amely ablakok, beltéri ajtók és ezek kiegészítői, tartozékai – pl. kilincsek -, valamint biztonsági ajtók, padlók, parketták, nyílászárók témakörben segít Önnek tippekkel, trükkökkel, tanácsokkal.

Régi bútorok – ne dobjuk el, újítsuk fel!

Régi bútorok – ne dobjuk el, újítsuk fel!

Évtizedekkel ezelőtt még az volt a szokás, hogy a nagyszülők hátramaradt ingóságaitól, köztük a míves, de megkopott bútoraiktól az örökösök igyekezetek mielőbb megszabadulni. Manapság már máshogy tekintünk egy régi bútordarabra.

bővebben
Mert kell egy jó kőműves

Mert kell egy jó kőműves

Az építkezés embert próbáló feladat, és nemcsak annak, aki ezzel foglalkozik, de a megrendelőnek is. A jó kőműves megtalálása döntő fontosságú, hiszen rajta múlik a projekt menete, annak ideje és színvonala. 

bővebben
Macska a lakásban – állatbarát lakberendezés

Macska a lakásban – állatbarát lakberendezés

Sokan azért döntenek a macska mellett a kutyával szemben, mert ez az állat nem igényel annyi törődést. Amennyiben boldog cicát akarunk magunk mellett tudni, ugyanannyi, de némileg más jellegű törődéssel jár az együttélés, mint a kutya esetében. 

bővebben
Jön a húsvét

Jön a húsvét

A családok legalább olyan komoly előkészületeket tesznek húsvét előtt, mint karácsonykor, s most mi is ezt fogjuk tenni, megismerve a hagyományokat, miközben megterítjük az ünnepi asztalt.   

bővebben